Organisation
 
In English
  Log på

Om Construction College Aalborg

Construction College Aalborg er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for byggefagene. Vi uddanner murere, malere, tømrere og vvs’ere med mange forskellige specialeretninger. Vores uddannelser er erhvervsuddannelser, som hører under indgangen ”Bygge & anlæg”. En særlig hybriduddannelse er vores EUX, som kombinerer en håndværksuddannelse med gymnasiefag.

Vi udbyder også et bredt program af efter- og videreuddannelse inden for hvert fagområde. Se vores kurser her. Vores kurser i professionelle tagløsninger har vi organiseret under ”Tagakademiet”, hvor vi bl.a. uddanner TagProffer i samarbejde med Komproment. Desuden er vi en del af Tech Energy Aalborg, og vi arrangerer også hvert år messer, hvor fagfolk og leverandører mødes og ser på de seneste nye produkter og teknologier. Det er vigtigt for os at holde tæt kontakt til branchen.

Livet på skolen
Vi har værksteder med topmoderne maskiner og værktøj til hver uddannelse, og tømrer- og murer-eleverne kan boltre sig i hver sin store hal. Vores stab af dedikerede faglærere, vejledere, coaches m.fl. guider og underviser eleverne, så de er klar til livet på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre, at alle finder en god vej gennem deres uddannelse. Derfor har vi skolepraktik på de fleste af vores uddannelser, ligesom vi også hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden. Ekstra engagerede elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres lærere og kammerater.

En del af Tech College Aalborg
Construction College Aalborg er en del af Tech College Aalborg, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Tech College Aalborg fungerer som overordnet ledelse og administration for i alt 10 colleger og Aalborg Tekniske Gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om Construction College Aalborg, er du altid velkommen til at kontakte:


 Ledelse

 
 

 
 
Construction College Aalborg
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg
Telefon: 7250 5200
Kontakt
Telefonbog
Om Construction College Aalborg
Organisation
Alle ansatte
Kvalitet
Advisory board
Ledige stillinger
Genveje
Praktikpladskonsulent
Vejleder
Folkeskole- og kombinationsforløb
Praktik i udlandet
www.techcollege.dk
English
Læs op
Sitemap
Organisation