Praktik i udlandet
 
In English
  Log på
Spring over navigationshyperlinksConstruction College Aalborg > Praktik i udlandet

Praktik i udlandet – rejs og lær!

PIU-ordningen giver dig som elev på en erhvervsuddannelse mulighed for at tage enten hele – eller en del af – din praktik på hovedforløbet i udlandet. Du og din praktikvirksomhed kan få økonomisk støtte fra AER (Arbejdsgivernes Elevrefusion) til to former for udsendelse:

Skoleudsendelse (PIU) er et længerevarende praktikophold for dig, der efter endt grundforløb ikke har en dansk uddannelsesaftale, men som i stedet ønsker at starte praktikdelen direkte i en udenlandsk virksomhed. Senere kommer du så tilbage på skoleophold i Danmark, og du afslutter uddannelsen på normal vis med dansk svendeprøvebevis.

Læs mere om betingelser og vilkår her.

Udstationering er et kortere praktikophold for dig, der har en dansk uddannelsesaftale efter endt grundforløb. Udstationeringen kræver, at du og din danske arbejdsgiver er enige om, at en del af praktikken (f.eks. 3 måneder) skal gennemføres hos en udenlandsk virksomhed. Udstationeringen tæller med i din samlede læretid, og du fortsætter med din danske praktik og med skoleopholdene efter hjemkomsten.

Læs mere om betingelser og vilkår her.

Opholdet i udlandet kan give dig et afgørende forspring i konkurrencen om de mest spændende jobs, når du er færdiguddannet. Mange danske virksomheder ønsker medarbejdere, som kan begå sig i fremmede kulturer, som kan klare sig på fremmedsprog, og som har prøvet at arbejde og klare sig selv i udlandet.

Tjek skolens elever rundt omkring i verden på kortet her på siden!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte:


 
 

 
 
Construction College Aalborg
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg
Telefon: 7250 5200
Kontakt
Telefonbog
Om Construction College Aalborg
Organisation
Alle ansatte
Kvalitet
Advisory board
Ledige stillinger
Genveje
Praktikpladskonsulent
Vejleder
Folkeskole- og kombinationsforløb
Praktik i udlandet
www.techcollege.dk
English
Læs op
Sitemap
Praktik i udlandet